Block Island gezicht en lichaam Natural Mineral Sunscreen recensie

Zomerpret kan snel verpest worden door een vervelende zonnebrand. Het is belangrijk dat u, als u of uw kleintjes buiten in de zon spelen, uw huid beschermt. Onlangs was Block Island zo vriendelijk mij een monster van hun natuurlijke minerale zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam toe te sturen. Het arriveerde bij mij thuis kort voordat mijn familie en ik op kampeervakantie naar Colorado gingen. We kregen ruimschoots de kans om dit bekroonde product uit te proberen.

Ik moet zeggen dat ik van dit product wilde houden, maar dat is gewoon niet zo. Ik heb er enorm veel respect voor en voel me volledig op mijn gemak bij het gebruik ervan op mezelf en mijn kinderen, maar ik zou waarschijnlijk geen fles kopen. Lees verder om meer te weten te komen over mijn ervaring met Block Island Face and Body Natural Mineral Sunscreen.

 

Kenmerken

SPF 30 zonnebrandcrème voor gezicht en lichaam

Als u buiten in de zon gaat, is SPF 30 een goede bescherming voor uw gezicht en lichaam. Om verbranding of beschadiging van uw huid te voorkomen, moet u buiten een SPF 30 of hoger dragen. Vergeet niet dat je zelfs op bewolkte dagen kunt verbranden. Maak er een gewoonte van om altijd zonnecrème te dragen.

 

Natuurlijke en biologische ingrediënten

Zonnebrandcrème kan een controversieel artikel zijn. Aan de ene kant wilt u uzelf en uw kleintjes beschermen tegen de krachtige zonnestralen. Aan de andere kant wil je je huid, het grootste orgaan van je lichaam, niet bedekken met een hoop verschillende chemicaliën.

 

Door een zonnebrandcrème te gebruiken die alleen natuurlijke of biologische ingrediënten bevat, weet u dat u geen synthetische chemicaliën op uw lichaam smeert. Hierdoor is de kans veel groter dat u en uw kinderen geen nadelige gevolgen van de zonnebrandcrème zullen ondervinden.

Geen kleurstoffen of kunstmatige geurstoffen

Hoewel het voor iedereen met een gevoelige huid essentieel is om kleurstoffen en kunstmatige geurstoffen te vermijden, is het echt een goede gewoonte voor iedereen om te volgen. Als je kleurstoffen en kunstmatige ingrediënten van welke soort dan ook kunt vermijden, moet je dat zeker doen. Alles natuurlijk houden is beter voor je gezondheid.

Geen parabenen, sulfaten of ftalaten

Misschien weet je niet wat dit zijn (ik wist het niet), maar na mijn onderzoek raad ik je aan ervoor te zorgen dat je persoonlijke verzorgingsproducten voor jezelf en je baby vrij zijn van deze drie additieven. Dit is wat deze drie dingen doen:

  • Parabenen zijn conserveringsmiddelen.
  • Sulfaten worden vaak gebruikt in verzorgingsproducten om een schuimend effect te krijgen. Hoewel ze misschien niet specifiek schadelijk voor u zijn, zijn sommige sulfaten derivaten van petroleum, dat de reputatie heeft schadelijk te zijn voor het milieu.
  • Ftalaten maken plastic flexibel en kunnen fungeren als smeermiddel voor verzorgingsproducten, zodat lotion er soepeler over glijdt. Herinnert u zich nog dat in de jaren 2000 iedereen zijn oude waterflessen en plastic in de vuilnisbak gooide ten gunste van nieuwere “BPA-vrije” producten? Dat komt door de ftalaten. (BPA is een van de veel voorkomende ftalaten.) Als je geïnteresseerd bent in een volledige lijst van ftalaten die je moet vermijden, bekijk dan dit bericht van Babycenter.com.

 

Niet-nanano- en Veganformule

Er wordt alleen niet-nanozink gebruikt. Dit type zink is het veiligst en heeft het beste UV-filter. Als u kiest voor een zonnebrandmiddel met niet-nanozink, zoals Block Island Face and Body Natural Mineral Sunscreen, krijgt u dezelfde bescherming die u bij andere merken zou krijgen, zonder het gebruik van hormoonontregelende chemicaliën.

Door een zonnebrandcrème te kiezen die veganistisch is, weet je dat wat je op je huid smeert plantaardig is. Natuurlijke ingrediënten zijn beslist beter voor u en uw kind dan synthetische ingrediënten.

 

Geschikt voor het hele gezin

Deze zonnebrandcrème is geschikt voor iedereen van 6 maanden en ouder. Voor de meeste gezinnen is deze fles Block Island dus de enige fles zonnebrandcrème die u de hele zomer nodig hebt.

Ingrediënten

  • Actieve ingrediënten: Zinkoxide 22%.
  • Inactieve bestanddelen: Aloë Barbadensis blad (Aloë Vera Gel) sap*, Aqua (gedeïoniseerd water), Butyrospermum Parkii (Shea) boter*, Camellia Sinensis (Groene Thee) blad extract*, Cocos Nucifera (Kokos) olie*, Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) olie, Gluconolacton, Glycerine*, Lecithine*, Octylpalmitaat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie*, Natriumbenzoaat, Natriumlaurylglucosiden Hydroxypropylsulfonaat, Tocoferol (Vitamine E), Xanthaangom, Zemea Propanediol. (*gecertificeerd biologisch)

Pros

Het heeft onze huid goed beschermd.

We hebben de Block Island zonnebrandcrème verschillende dagen gebruikt tijdens het wandelen. Mijn man, mijn kinderen en ik hebben het allemaal gebruikt en hebben geen last gehad van zonnebrand of noemenswaardige zonproblemen. Op een dag hebben we zelfs een andere zonnebrandcrème gebruikt (gewoon om een vergelijking te kunnen maken), en ik vond dat het andere merk ons niet zo goed tegen de zon beschermde als Block Island.

 

Er was geen geur.

Een van de voordelen van een relatief geurloze zonnebrandcrème is dat u geen zoete geurtjes draagt die muggen of bijen zouden kunnen aantrekken.

Het is gemakkelijk aan te brengen.

Je knijpt er een druppel zonnecrème uit, en smeert snel. Het duurt niet lang om jezelf of je kind te bedekken.

Ik vind het geweldig dat dit een volledig natuurlijk of organisch product is.

Persoonlijk heb ik moeite met het aanbrengen van zonnebrandcrème. Nee, ik wil geen schade van de zon of de huidkanker die ermee gepaard kan gaan, maar ik wil ook niet onbewust mezelf of mijn kinderen vergiftigen omdat we ons hebben ingesmeerd met een goop waar een giftige chemische stof in zit. Door een product met natuurlijke ingrediënten te gebruiken, heb ik er meer vertrouwen in dat ik mezelf en mijn kinderen echt alleen maar bescherm en dat ik ons niet per ongeluk vergiftig.

Ik koop graag bij bedrijven die zich om gezondheid en milieu bekommeren.

Het lijkt wel of veel bedrijven zich niet bekommeren om de mensen die ze bedienen of om het milieu dat ze gebruiken. Het is altijd verfrissend om een bedrijf als Block Island tegen te komen, dat zich zo duidelijk om beide bekommert. Als consument geef ik mijn geld graag aan bedrijven die laten zien dat ze om me geven, bedrijven die ik kan vertrouwen.

 

Cons

Dit is niet waterdicht.

Waar ik woon, zijn de zomers heet. Als we buiten zijn, zweten we of spelen we met water. Daarom is een waterproof sunblock een noodzaak bij mij thuis.

Toen we op vakantie waren in Colorado, was het droger en koeler dan het weer thuis. We zweetten niet echt veel, dus de zonnebrandcrème werkte echt goed daarbuiten.

Als u in een droger klimaat woont of niet veel in het water bent, is dit gebrek aan waterdichtheid misschien niet zo’n probleem voor u. Maar bij mij thuis is het een serieus probleem.

Het laat een krijtachtig gevoel na na het aanbrengen.

De mensen van Block Island omschrijven het als een “matte finish”, maar mijn man en ik vonden de zonnebrandcrème krijtachtig aanvoelen. Ik was dankbaar dat ik mijn handen mocht wassen nadat ik iemand had ingesmeerd met zonnecrème. Tegen de tijd dat we iedereen hadden ingesmeerd met zonnebrandcrème, was ik bijna op het punt dat ik dat gevoel op mijn handen niet meer kon verdragen.

 

Serieus, ik begon zenuwachtig te worden. Zo heb ik me nog nooit over een verzorgingsartikel gevoeld. Dit was een totaal unieke ervaring.

Mijn man haatte (een sterk woord, ik weet het) de textuur van de zonnecrème zo erg dat hij begon te weigeren hem te gebruiken. In plaats daarvan dook hij in de fles van vorig jaar van een ander bedrijf en probeerde die uit. Hij was opgelucht over hoe veel beter dit andere merk zonnebrandcrème aanvoelde op zijn huid.

Maar hier is de vraag:  Voelde de andere zonnebrandcrème zo veel beter aan omdat hij sulfaten of ftalaten bevatte? Het is heel goed mogelijk. En als dat wel zo was, zou ik dat vreemde gevoel verkiezen boven de mogelijkheid om mezelf in te smeren met chemicaliën.

Toepassingsinstructies

  1. Goed schudden.
  2. Gebruik slechts een kleine hoeveelheid zonnebrandcrème per keer en smeer snel in. De zonnebrandcrème droogt snel, dus je moet snel zijn.
  3. Werk aan één gebied tegelijk tot uw lichaam (of dat van uw kind) helemaal bedekt is. Zorg ervoor dat u precies rond en onder de randen van uw kleding of badpak komt, omdat de stof verschuift als u speelt. Vergeet niet om zones zoals uw borst, rug, schouders en gezicht in te smeren omdat zij de meeste zonnestralen kunnen ontvangen.
  4. Breng ongeveer 15 minuten voordat u naar buiten gaat zonnebrandcrème aan en breng het elke twee uur opnieuw aan.

 

Mijn aanbeveling

Dit is zo’n moeilijke situatie. Ik geloof helemaal in Block Island en de zonverzorgingsproducten die ze maken. Zij lijken een zeer gezondheidsbewust bedrijf te zijn dat probeert de allerbeste huidproducten te maken tegen zeer redelijke prijzen.

Maar omdat deze zonnebrandcrème niet waterbestendig is en omdat mijn echtgenoot resoluut weigert om de Block Island Face and Body Natural Mineral Sunscreen te blijven gebruiken, zou ik hem niet voor mijn gezin kopen. Mijn doel is om één fles zonnebrandcrème te hebben die voor ons allemaal werkt in alle zomersituaties. Helaas doet deze zonnebrandcrème dat niet voor ons.

Als je buiten aan het spelen bent, vergeet dan niet om de beste kindertennisschoenen aan te trekken voordat je gaat rondrennen.

 

 

 

 

Plaats een reactie