Skip Hop Baby Grand Central Luiertas Beoordeling

Hoe functioneel en gezinsvriendelijk is deze stijlvolle luiertas van Skip Hop?

De Skip Hop Grand Central Luiertas is een schattige optie voor het vervoeren van al uw babyspullen. Het is stijlvol en trendy en ziet er helemaal niet baby-achtig uit. Hij is zo functioneel en tactisch als een leuke tas maar kan zijn. Met twee geïsoleerde zijvakken, drie hoofdvakken, enkele binnenvakken en gemakkelijk toegankelijke buitenvakken heeft elk baby- (en ouder-)item zijn eigen plek. Het schoonmaakgemak, de afmetingen en de duurzaamheid zijn niet wat ze zouden moeten zijn voor een luiertas in deze prijsklasse, maar het is nog steeds een fantastische optie voor een luiertas.

 

Het beste van beide werelden

Oké, ik geef toe dat ik een beetje een tassenjunkie ben. Ik heb meer handtassen dan een vrouw nodig heeft. Mijn meest favoriete tassen zijn die, die ofwel schattig zijn of veel zakken hebben. Daarom ben ik dol op Skip Hop’s Grand Central luiertas. Het heeft zowel de stijl als de organisatie die ik nodig heb.

Geweldige zakken. Deze tas heeft heel veel zakken, en dan bedoel ik ook heel veel. We hebben het over 11 zakken en 3 hoofdvakken voor babyspullen en ouderspullen. Het grootste gedeelte in het midden is groot en kan worden dichtgeritst. Het heeft een paar zijvakken voor dingen die je niet wilt verwarren met je andere spullen. Het babygedeelte heeft een doorzichtig zakje met rits, de beste plaats om fopspenen in te bewaren.

 

Het is ook een goede plaats om bijtspeeltjes te bewaren, zodat ze niet pluizig en vuil worden op de bodem van de tas. Er zitten ook nog wat vakjes aan de zijkant, waaronder een lus om speelgoed aan te hangen. Het vader- en moedergedeelte heeft een met fleece gevoerd vakje om krassen op zonnebrillen te voorkomen, een zijvakje voor een telefoon en een vakje met rits. Ten slotte zijn er twee buitenvakken met ritssluiting voor snelle spullen, zoals sleutels, portemonnee en snacks, en twee geïsoleerde zijvakken voor drank (let op: een Starbucks-beker past wel degelijk in het geïsoleerde vak).

 

Misschien nog meer zakken? Je kunt zeker alles op zijn eigen plaats zetten. Zolang u een organisatiesysteem kunt opzetten en onderhouden, moet u geen problemen hebben met deze tas. Ik wou dat er meer zakken in het hoofdvak zaten. In dat gedeelte bewaar ik de spullen die ik het meest nodig heb, en soms moet ik het halve gedeelte uitpakken om bij de bodem te komen, omdat het meestal allemaal door elkaar ligt.

Mijn andere wens is dat alle drie de hoofdvakken een rits hadden. Zonnebrillen, fopspenen of andere dingen glijden zo gemakkelijk uit de zijvakken omdat ze losgeknipt zijn. Dit zijn echt kleine dingen, maar als ik de tas kon herontwerpen, zou ik dat toevoegen.

schreeuwt niet om babyspullen. Nu het stijlgedeelte. Ik ben nooit een moeder geweest die van schattige babyspullen hield. Ik weet dat de luiertassen met karakters of babyprints leuk zijn, maar ze zijn gewoon niet mijn stijl. Ik wil er graag uitzien alsof ik mijn eigen gevoel voor stijl heb als moeder. Deze tas maakt dat gemakkelijk. Ik hou van strepen omdat ze klassiek trendy zijn.

 

Deze tas ziet er duur uit zonder dat hij een arm en een been kost. En tenslotte, het ziet er niet echt uit als een luiertas. Het ziet er gewoon uit als een fantastische tote bag. Wat mijn man niet erg vindt, want hij hoeft geen tas met bloemen of Minnie Mouse erop te dragen.

Hoe het gemaakt wordt

De meeste mensen maakt het waarschijnlijk niet uit waar een luiertas van gemaakt is. Maar als gek op tassen heb ik al heel wat ervaring met tassen van allerlei materialen. Deze luiertas heeft een aantal belangrijke dingen die Skip Hop gebruikt of weggelaten heeft, en ik vind dat je ze moet weten!

De materialen waar ik van hou:

 • Het geheel is BPA- en ftalaatvrij. Aangezien de kans groot is dat mijn peuter een half opgegeten mueslireep van een maand oud op de bodem van de zak vindt, ben ik blij dat die niet door de zak zelf met chemicaliën is besmet. En als baby op de riemen kauwt als ik niet kijk, wel, er zijn ergere dingen gebeurd.
 • Katoenen riemen. Katoen is heerlijk en makkelijk schoon te maken. Ik heb spuug van deze bandjes gewassen in mijn gootsteen. Ze zien er nog gloednieuw uit en ze zijn echt stevig. Ze verbergen vlekken ook goed, vanwege de zwarte kleur.
 • Waterafstotende voering. Bekers gaan lekken, dat is de waarheid van het ouderschap. Gelukkig sijpelt het niet door en verpest het niet mijn hele luiertas.

 

Het materiaal waar ik niet van hou:

 • Kunstlederen bekleding. Dit ziet er mooi uit en zo, maar het begint snel slijtage te vertonen via rafels en scheuren. Misschien zou een canvas-achtig materiaal er beter uitzien en beter houden.
 • Buitenste materiaal. Het is schattig, het is licht en het is duurzaam. Maar het is HARD om clean te worden. Ik ben niet dapper genoeg om dit in de wasmachine te doen, omdat het alleen bedoeld is voor vlekreiniging, en ik krijg het gewoon niet 100% schoon. Ik heb allerlei natuurlijke schoonmaakmiddelen gebruikt en zelfs ontsmettingsdoekjes, maar er zijn een paar vet- en sapvlekken die er maar niet uit willen. Zo is het leven voor een luiertas.

 

Dagelijks gebruik

Nu weet je alle specificaties van deze luiertas, dus mijn infomercial-achtige spielerei is voorbij. Laten we nu eens kijken naar de fijne kneepjes van hoe dit ding dagelijks werkt.

Alles erin. Ik heb nu het genoegen om een luiertas voor twee personen in te pakken. Ik heb alle babyspullen nodig voor mijn pasgeborene, zoals luiers, doekjes, schone kleren, een natte/droogzak, een aankleedkussen, enz. Plus, mijn oudere peuter heeft nog steeds andere kleren nodig (voor het geval dat), snacks en drankjes in overvloed, en ruimte voor speelgoed. Ik heb eindelijk een leuke tas gevonden waar ik al mijn spullen voor twee kinderen in kwijt kan! Godzijdank heeft deze tas al die zakken.

Ik heb een deel opgeëist, en elk van mijn kinderen krijgt een deel. Toch wou ik dat er een paar zakken meer waren, dan kon ik die grote sectie en de baby sectie beter georganiseerd houden.  Oh, en het aankleedkussen dat erbij zit? De vulling is geweldig en het is makkelijk schoon te maken. En het komt overeen. Ik vind het geweldig.

Als je voor twee personen inpakt en je wilt je handen vrij hebben, kijk dan eens naar een rugzak luiertas voor tweelingen.

 

Ronddragen. Dus je weet dat dit ding heel veel zakken heeft en dat er van alles in past? Nou, dat komt met een prijs. Deze tas is groot. Ik bedoel niet een beetje omvangrijk, ik bedoel groot. Hij ligt plat op de bodem, wat geweldig is, want ik moet dit ding vaak neerzetten. Het wordt echt moeilijk om dit op mijn schouder te dragen en voor mijn rennende peuter te zorgen en een pasgeborene vast te houden.

Ik wou dat er een kruislichaamsband was, maar het zou nog steeds te groot zijn om op die manier te dragen. Ik denk dat je een slanke maat opgeeft voor de ruimte voor al die babyspullen. Vergeet ook maar om het in de bodem van een kinderwagen te leggen. Het gaat gewoon niet passen. Wat me bij mijn volgende punt brengt…

Riemen voor wandelwagens. Bij mijn eerste luiertas had ik nooit wandelwagenbinders. Het was een kleine crossbody tas en het werkte prima voor slechts een kind. Nu met twee kinderen en deze verbeterde tas, vind ik dat de wandelwagenriemen een redder in nood zijn. Vroeger moest ik mijn hele tas ergens op de wandelwagen draperen en hopen dat hij niet over de grond sleepte of eraf viel.

 

Nu hoef ik alleen nog maar de wandelriemen van de Grand Central aan de handgrepen of zijkanten van de wandelwagen te klikken en weg ben ik. Ik maak me soms zorgen over de kleine bandjes die het gewicht van een volgeladen luiertas kunnen dragen. Deze tas weegt waarschijnlijk 10 pond of meer als hij tot de nok toe is ingepakt, en ik heb gemerkt dat het materiaal rond de riemen begint te scheuren, zelfs zonder dat hij helemaal is ingepakt. Ik vraag me af hoe lang het zal houden?

Kleur en stijl opties

Watch It

 

Klantenbeoordelingen

 • 4.7 sterren, 35 reviews- Bed Bath & Beyond
 • 4.8 sterren, 32 reviews- Nordstrom
 • 4.8 sterren, 46 reviews- Target
 • 4.8 sterren, 308 reviews- Toys R Us

Pros

 • Stijlvol
 • Veel zakken/organisatie
 • Goed gemaakt met goede materialen
 • Er past een heleboel in.
 • De riemen van de wandelwagen en het aankleedkussen zijn geweldig

 

Cons

 • Heeft meer zakken nodig
 • Het hele ding moet dichtritsen
 • Moeilijk schoon te maken van buiten
 • Zeer groot
 • De riemen van de kinderwagen en de lederen bekleding zijn niet erg duurzaam

Conclusie

De Skip Hop Baby Grand Central luiertas is een prachtig ding. Hij heeft de stijl van een gewone draagtas en de functie van een volgeladen luiertas. Het maakt georganiseerd blijven met twee kinderen en een moeder aan spullen een gemakkelijke taak. Het heeft zakken in overvloed om alles in te passen wat je nodig zou kunnen hebben voor een dagje uit of een langere vakantie.

De paar dingen die ik zou repareren, zoals de grootte en het schoonmaken, zijn echt kleine dingen. Als mijn man een luiertas goedkeurt na jaren in het leger met tactische tassen en kits, dan weet je dat het een goede tas is. En hij houdt van de Grand Central (waarschijnlijk omdat het niet te meisjesachtig of schattig is en het werkt!). Het geld dat je uitgeeft is het waard om deze geweldige luiertas te krijgen.

 

 

 

 

Plaats een reactie