Skip Hop Chelsea Downtown Diaper Bag One Moms recensie

Er zijn tegenwoordig steeds meer stijlvolle luiertassen verkrijgbaar, en mama’s vinden vast wel iets dat bij hun stijl past.

De Skip Hop Chelsea Downtown luiertas biedt de opslag en organisatie die je nodig hebt zonder te schreeuwen “Ik ben een luiertas!” Het is groot genoeg voor overpakkers, maar niet overdreven omvangrijk.

Maar biedt hij voor die prijs wel genoeg mogelijkheden?

 

Belangrijkste kenmerken

Overpakkers verheugen zich

 

Ik neem alles mee als ik met mijn zoon uitga. Snacks, drinkbekers, speelgoed, boeken… de lijst gaat maar door. Dus ik heb een tas nodig om mijn overpakken op te vangen. De Skip Hop Chelsea tas doet precies dat. Er is genoeg ruimte voor alles wat je kleine meid of jongen nodig heeft als je op pad bent. Er is zelfs genoeg ruimte voor verzorgingsbenodigdheden zoals een verzorgingshoes of kolfonderdelen. Ondanks de ruimte voelt hij niet overdreven log aan en weegt slechts 2 pond , dus hij is op zich niet zwaar.

Georganiseerd

De Chelsea tas heeft 12 vakken, waarvan 4 binnenvakken – genoeg vakjes om alles te organiseren wat u wilt. Dit is nog een must voor mij voor luiertassen. Ik heb graag een zak voor snacks, een zak voor luiers, een voor lotion en ontsmettingsmiddel. Je snapt het wel. Ik vind het makkelijker om op die manier in te pakken, omdat ik weet wat waar moet zijn!

 

Ik vind het vooral leuk dat het twee geïsoleerde flessenhouders heeft. Ik had eerst een tas met een flessenhouder en toen ik overstapte op een tas zonder flessenhouder, vergat ik steeds een flesje water voor mijn zoon mee te nemen! Aangewezen vakken werken als een checklist voor mij en ik hou van ze.

De geïsoleerde flessenvakken zijn ruim genoeg voor drinkbekers, maar ze zijn niet groot genoeg voor de meeste drinkbekers met handvat. U kunt natuurlijk ook drinkbekers met handvaten in het grote hoofdgedeelte van de tas doen, maar dan zijn ze niet zo goed geïsoleerd.

 

Ziet er goed uit

De Chelsea Downtown luiertas is uniek en stijlvol. Het is hoofdzakelijk nylon, waardoor het duurzaam is, maar het is voorzien van leer en gouden metalen details, waardoor het een designer tas voelt. Ik vind het persoonlijk geweldig dat je het op verschillende manieren kunt dragen. U kunt de handgrepen gebruiken of de schouderriem. Hij heeft ook wandelwagenklemmen zodat u hem netjes aan de handgreep van uw wandelwagen kunt vastmaken.

Skip Hop heeft nog veel meer leuke luiertassen met kleuren en motieven, maar ik hou van het eenvoudige zwart van deze tas. Op die manier zal je man het ook niet erg vinden om het rond te dragen! Het schreeuwt niet “luiertas” wat ook een pluspunt is. Het is casual, maar toch gekleed, waardoor het zeer veelzijdig is. Of je nu naar het winkelcentrum gaat of naar een speelafspraakje, het past bij elke gelegenheid.

Niet zomaar een luiertas!

Direct nadat ik mijn luiertas op mijn kraamvisite had gekregen, gebruikte ik hem als handbagage op mijn vlucht naar huis. Ik vind het leuk dat deze tas ook voor andere dingen gebruikt kan worden en niet alleen om babyspullen in te doen! Ik denk dat dit helpt om de hogere prijs voor deze tas te rechtvaardigen – als je er meer dan een paar jaar mee kunt doen, des te meer reden om hem te kopen!

 

Het heeft zelfs voeten!

Skip Hop heeft echt aan alles gedacht met deze tas. Hij heeft metalen voetjes aan de onderkant om hem van de grond te houden. Ik weet dat ik mijn luiertas altijd hier en daar gooi, dus dit zorgt ervoor dat hij niet gescheurd raakt op de bodem. Er zit ook een aankleedkussen bij dat er mooi in past.

Gemakkelijk te reinigen

Door het nylon materiaal is de Chelsea tas gemakkelijk schoon te vegen. Hij kan niet in de wasmachine (ik ben nog niet veel luiertassen tegengekomen die dat wel kunnen!), maar hij kan gemakkelijk ter plekke worden schoongemaakt als je er sap of andere lekkernijen in morst.

Cons

Te duur?

Er zijn vele kwaliteit luiertas opties voor een fractie van de kosten van deze Skip Hop Chelsea tas. Er zijn andere tassen met veel ruimte en aparte vakken, net als deze, dus waarom is de Chelsea tas duurder? Het komt er echt op aan hoe het eruit ziet. Het ziet er stijlvol uit, waar mensen bereid zijn meer voor te betalen. Er is echter enige bezorgdheid dat deze chique tas, ondanks haar glamour, te duur is. Het hangt waarschijnlijk van je voorkeur af. Als je bang bent dat het te goedkoop aanvoelt, zou ik zeggen, probeer het eens. Wat is het ergste dat er kan gebeuren? Je kunt het altijd terugbrengen als je het krijgt en geen fan bent.

 

Neemt kostbare armruimte in beslag

Ondanks alle kenmerken en het mooie uiterlijk, geef ik persoonlijk de voorkeur aan een luiertas die een rugzak is of die ik over mijn lichaam kan dragen, zodat ik mijn beide armen vrij heb. De Chelsea-tas moet u aan uw schouder dragen of in uw hand dragen, waardoor u uw armen minder vrij kunt gebruiken. Natuurlijk is dit typisch waar je tegenaan loopt als je een portefeuille of tas draagt, maar ik ben nog meer afhankelijk van mijn armen nu ik een kind heb, dus ik wil ze zo vrij mogelijk hebben!

Een rugzak met luiertas verdeelt het gewicht gelijkmatiger voor mijn rug, wat persoonlijk comfortabeler is. Maar ik weet dat er genoeg mensen zijn die een schouder/handtas type luiertas niet erg vinden.

Hoewel je de schouderriem kunt verstellen en het mogelijk is om het kruiselings te dragen, is het gewoon niet het type tas dat ik graag op die manier draag. Hoewel het niet een overdreven omvangrijke tas is, vind ik het gewoon niet comfortabel om cross body te dragen.

 

Als je net als ik je handen en armen vrij wilt hebben, maar toch alle opbergruimte wilt hebben, moet je eens kijken naar de beste rugzak luiertassen en de beste luierrugzakken voor tweelingen.

Meer zakken, alstublieft!

Ondanks het overschot aan zakken, mist de Skip Hop Chelsea tas wat organisatie die ik graag zie. Het heeft geen binnenzak met rits, waar ik graag dingen zoals geld of juwelen bewaar. Ik ben nogal kieskeurig wat zakken met ritssluiting betreft en ben altijd op zoek naar iets dat aan al mijn behoeften voldoet, maar het is moeilijk te vinden.

Krasriemen

Als u de schouderriem op de blote huid draagt, kunt u dat irritant vinden. De schouderriem is gemaakt van een materiaal dat niet het zachtste is en als je veel spullen in de tas hebt, heeft hij de neiging om een beetje in je huid te prikken . Dit is nog een reden waarom ik van rugzakken hou, want die hebben meestal zachtere schouderbanden, maar zolang je iets tussen de band en je huid draagt, is er niets aan de hand.

Prijs

De Skip Hop Chelsea Downtown tas is matig geprijsd. Er zijn goedkopere opties beschikbaar, maar die zien er misschien niet zo chic of trendy uit. In termen van vergelijkbare tassen die er zijn, vind ik de Chelsea tas redelijk geprijsd.

 

Beoordelingen

De Chelsea tas heeft lovende kritieken. De meeste negatieve commentaren hebben betrekking op het materiaal, waarbij wordt gezegd dat het beter materiaal zou moeten zijn voor de prijs van de tas. Ik denk wel dat het materiaal goed is voor in een luiertas. U wilt geen materiaal dat niet gemakkelijk schoon te maken is als u vloeistoffen en mogelijk kleverige inhoud bij u hebt.

 

  • 4.8 van de 5 sterren, 117 beoordelingen – Babies “R”” Us
  • 5 van de 5 sterren, 7 beoordelingen – Doelwit
  • 4.9 van de 5 sterren, 17 beoordelingen – buybuyBaby.com

Pros

  • Stijlvolle looks passen bij elk uitstapje
  • Veel zakken en opbergruimte
  • Gemakkelijk schoon te maken

Cons

  • Overpriced
  • Neemt een arm of hand in beslag
  • Geen binnenzak met rits
  • Oncomfortabele schouderriem

 

Mijn aanbeveling

Een luiertas is een artikel dat het volgens mij waard is om iets meer uit te geven voor een betere kwaliteit. Hoe beter de kwaliteit, hoe langer hij meegaat, en hoe meer u er aan zult hebben. De Skip Hop Chelsea luiertas voelt niet aan als een omvangrijke luiertas, maar heeft toch genoeg opbergruimte om je door je drukke dag heen te helpen. Hoewel ik persoonlijk de voorkeur geef aan rugzak luiertassen, denk ik dat dit een geweldige optie is voor iedereen die op zoek is naar een draagtas type luiertas. Is het een must? Nee. Maar soms moet je jezelf trakteren op iets speciaals. Moeder zijn is tenslotte een zware baan!

 

 

 

Plaats een reactie